Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Στατιστικά αποτελέσματα επιτυχιών Φροντιστηρίου 2017


Το φροντιστήριο Αστρολάβος μετά από είκοσι χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας θέλει να σας ευχαριστήσει που μας εμπιστεύεστε το μέλλον των παιδιών σας.
Όλα αυτά τα χρόνια στο φροντιστήριό μας, τον Αστρολάβο πορευτήκαμε πλάι πλάι με τους μαθητές μας, μέσα από αμέτρητα βράδια, ξενύχτια, μοιραζόμενοι την αγωνία των παιδιών και των οικογενειών τους.
Η εκπαιδευτική αυτή πορεία μας δίδαξε  όμως, ότι η σωστή καθοδήγηση των μαθητών στις εκπαιδευτικές βαθμίδες του Γυμνασίου και του Λυκείου οδηγεί στην επιτυχία.
Η επιτυχία έρχεται με δουλειά, με σωστή προετοιμασία, με συνεχή τεστ ώστε να ελέγχεται η πρόοδος του μαθητή, με καθηγητές που έχουν δοκιμαστεί στο στίβο των εξετάσεων, με την εξατομίκευση της διδασκαλίας ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή ,με την συγκρότηση τμημάτων μαθητών της ίδιας δυναμικότητας και κυρίως με την πίστη απέναντι στο μαθητή ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο του οποίος και αν είναι αυτός αρκεί να προετοιμαστεί σωστά.
Το φροντιστήριο Αστρολάβος σας υπόσχεται ότι τα παιδιά σας θα ανήκουν στην οικογένεια των εκατοντάδων παιδιών που μας εμπιστεύθηκαν και πέτυχαν στις εξετάσεις αρκεί να δουλέψουν με μέθοδο και συνέπεια.
Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά αφουγκραζόμενοι τις προσδοκίες τους και προσπαθώντας με όλες μας τις δυνάμεις να τα οδηγήσουμε στα όνειρά τους.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: