Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Επιτυχόντες 2016

Το τέλος μιας χρονιάς, η αρχή μιας άλλης.

Μετά και την ανακοίνωση των επιτυχόντων νιώθω την ανάγκη να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν - άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο- και κατάφεραν να τελειώσουν επιτυχημένα αυτό το δύσκολο ταξίδι.
Κάποιοι πέτυχαν την πρώτη τους επιλογή, άλλοι σε κάποια από τις επόμενες. Αυτό πολλές φορές δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, παρά μόνο ότι αποτελεί την αρχή ενός νέου ταξιδιού, ενός νέου αγώνα. 
Σας εύχομαι , λοιπόν,  καλή σταδιοδρομία και να συνεχίσετε να παλεύετε δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό. Γιατί στο τέλος αυτό είναι που μετράει.
Νιώθω επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα αυτά τα παιδιά που μας εμπιστεύτηκαν να τα βοηθήσουμε, να τα καθοδηγήσουμε σ'αυτό το σημαντικό αγώνα της ζωής τους, που άκουσαν τις συμβουλές μας, που ανέχτηκαν την πίεση και τις ιδιοτροπίες μας, που κατάφεραν ακόμη και υπό καθεστώς αφόρητης πίεσης να περνάμε όλοι καλά. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό: να καταφέρνεις να διατηρείς το χαμόγελο, να καταφέρνεις να γελάς έστω και με αυτή την παράλογη πίεση.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες- συναδέλφους - φίλους, που αποτελούν αυτό το "team" που οδηγεί σε αυτά τα αποτελέσματα.
Σκέφτηκα πολύ να ανεβάσω ή όχι πίνακα επιτυχόντων. Δεν θέλω να φανεί υπεροπτικό, αλλά κυρίως δε θέλω να χαθεί η ουσία πως αυτή είναι επιτυχία των παιδιών και  σε καμία περίπτωση δε θέλω να φανεί ότι προσπαθώ να την καπηλευτώ. Θα πω μόνο πως το κάνω με αίσθημα περηφάνιας, γι αυτά τα παιδιά, για την προσπάθειά τους.
Σημειώνω πως τα παιδιά αυτά ερχόταν σε ένα ή σε περισσότερα μαθήματα στο φροντιστήριο. 
Καλή σταδιοδρομία!!!!!




Τέλος, επειδή πολλές φορές στη ζωή πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας, και επειδή υπάρχουν φορές που όταν σου πετούν το γάντι πρέπει να το σηκώσεις, αναρτώ και κάποια στατιστικά με τα αποτελέσματα της βαθμολογίας στη Φυσική και στη Χημεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια: