Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Στατιστικά αποτελέσματα επιτυχιών Φροντιστηρίου 2017


Το φροντιστήριο Αστρολάβος μετά από είκοσι χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας θέλει να σας ευχαριστήσει που μας εμπιστεύεστε το μέλλον των παιδιών σας.
Όλα αυτά τα χρόνια στο φροντιστήριό μας, τον Αστρολάβο πορευτήκαμε πλάι πλάι με τους μαθητές μας, μέσα από αμέτρητα βράδια, ξενύχτια, μοιραζόμενοι την αγωνία των παιδιών και των οικογενειών τους.
Η εκπαιδευτική αυτή πορεία μας δίδαξε  όμως, ότι η σωστή καθοδήγηση των μαθητών στις εκπαιδευτικές βαθμίδες του Γυμνασίου και του Λυκείου οδηγεί στην επιτυχία.
Η επιτυχία έρχεται με δουλειά, με σωστή προετοιμασία, με συνεχή τεστ ώστε να ελέγχεται η πρόοδος του μαθητή, με καθηγητές που έχουν δοκιμαστεί στο στίβο των εξετάσεων, με την εξατομίκευση της διδασκαλίας ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή ,με την συγκρότηση τμημάτων μαθητών της ίδιας δυναμικότητας και κυρίως με την πίστη απέναντι στο μαθητή ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο του οποίος και αν είναι αυτός αρκεί να προετοιμαστεί σωστά.
Το φροντιστήριο Αστρολάβος σας υπόσχεται ότι τα παιδιά σας θα ανήκουν στην οικογένεια των εκατοντάδων παιδιών που μας εμπιστεύθηκαν και πέτυχαν στις εξετάσεις αρκεί να δουλέψουν με μέθοδο και συνέπεια.
Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά αφουγκραζόμενοι τις προσδοκίες τους και προσπαθώντας με όλες μας τις δυνάμεις να τα οδηγήσουμε στα όνειρά τους.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ






Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Η Τεχνολογία στην Περιπλάνηση του Οδυσσέως

Ο Οδυσσέας επιστρέφει στην Ιθάκη. Αλλά πως τα κατάφερε; Πως ναυπήγησε το πλοιάριό του; Πώς καθάριζε τα ρούχα η Ναυσικά;
Είχαν οι Φαίακες Ρομποτική; Ο κοιμισμένος Κύκλωπας, ο οίνος και το ατσάλι, πως τι και γιατί; Πώς ξέφυγε άραγε τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη; Και όταν έσφαξε τον αφρό των υπηκόων του, πως απολύμανε μετά το παλάτι; Αυτές και άλλες απορίες θα μας λύσει ο καθηγητής του Εθν. Μ. Πολυτεχνείου κ Θεοδόσιος Π. Τάσιος.


Ο Σύλλογος Αστρονομίας Άρτας «Αστρολάβος Αστρονομίας & Διαστήματος» παράρτημα της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας  την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00  με τίτλο:
«Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΩΣ»
με ομιλητή τον καθηγητή του Εθν. Μ. Πολυτεχνείου κ Θεοδόσιο Π. Τάσιο. Μετά το πέρας της θα ακολουθήσει παρατήρηση στον έναστρο νυχτερινό ουρανό της Άρτας με τηλεσκόπια,  απ’ όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τους δακτυλίους του Κρόνου, τους δορυφόρους του Δία και διάφορους αστερισμούς.  


Θέματα Φυσικής 2017 - Μια πρόχειρη ανάλυση



Αποτέλεσμα εικόνας για πανελλήνιες 2017

Όπως κάθε χρόνο μετά από κάποιες μέρες που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα με μεγαλύτερη νηφαλιότητα , γράφω κάποιες πρόχειρες σκέψεις για τα θέματα της Φυσικής στις εξετάσεις του 2017.
Όπως πάντα ξεκινώ με τα ποσοτικά χαρακτηριστικά των θεμάτων, δηλαδή μια γρήγορη κατανομή των μονάδων ανά κεφάλαιο, στη θεωρία και στις ασκήσεις,  και στη συνέχεια ανά παράγραφο.
Όπως βλέπουμε από τον Πίνακα 1,  τα ερωτήματα έχουν μοιράσει τα μόρια σε όλα τα κεφάλαια. Μάλιστα φαίνεται και μια προσπάθεια ισοκατανομής, όσο αυτό είναι βέβαια δυνατόν, όταν έχεις ασκήσεις από δυο κεφάλαια που θα κατανέμονται σε κάθε μια 25 μόρια.. Βέβαια έγινε μια προσπάθεια στις θεωρητικές ερωτήσεις να μοιραστούν τα περισσότερα μόρια στα κεφάλαια που δεν αντιπροσωπεύουν οι ασκήσεις. 

Ας δούμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά.  Ένα στοιχείο που προσέχω πάντα είναι η ανάγκη εφαρμογής ή όχι κάποιων βασικών Αρχών της Φυσικής. Θεωρώ ότι στη συνέχεια του Amber Alert των μαθηματικών για την εξαφάνιση των θεωρημάτων στα Μαθηματικά, σε μικρότερο βαθμό βέβαια, υπήρχε κάτι αντίστοιχο και στη φυσική. Δε χρειάστηκε να εφαρμόσουν πουθενά Αρχή Διατήρησης Στροφορμής, ούτε Αρχή Διατήρησης της Ορμής, ενώ η Αρχή Διατήρησης της Ενέργειας ήταν "κρυμμένη" στην ΑΔΕΤ (ας μου συγχωρεθεί η έκφραση για την οικονομία του λόγου) και στο θεώρημα Bernoulli. Χρειαζόταν όπως και εδώ προηγούμενες γνώσεις (σε μικρό βαθμό) για να τονιστεί και εδώ ότι υπάρχει ανάγκη για δημιουργία θεωρητικού υποβάθρου από την Ά Λυκείου.
Κατά τα άλλα η επιτροπή κινήθηκε σε πεπατημένες συνταγές, είτε του σχολικού, είτε από Study4exams, είτε από παλαιότερα θέματα.
Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:
Α.1: από τα πιο γνωστά ερωτήματα στην πλαστική κρούση. 
Α.2:ερώτημα στην εξαναγκασμένη από το σχολικό και ίδιο ερώτημα σε θέμα προηγούμενης χρονιάς
Α.3: με λίγη προσοχή έβγαινε
Α.4: ορισμός του διακροτήματος... μαύρα γράμματα.. πόσο πιο απλό;
Α.5.α)από που απορρέει η Αρχή διατήρησης της Συνέχειας ... ξεκάθαρο
      β)στοιχειώδες ερώτημα στη ροπή δύναμης
      γ)μαύρα γράμματα στη φθίνουσα.. τα παιδιά μαθαίνουν να το αποδεικνύουν κιόλας
      δ)απλό ερώτημα στη σύνθετη κίνηση..Τι είναι δηλαδή..
      ε)απλό ερώτημα στην απόσταση δυο κοιλιών στο στάσιμο...

Γενικά το πρώτο θέμα είχε τη λογική να είναι σαφές, να είναι πάνω στους ορισμούς και γενικά στα μαύρα γράμματα του σχολικού, για να μπορούν να το διαπραγματευτούν όλοι.

Β.1 Κλασσικό ερώτημα που συνδέει απομάκρυνση και μάλιστα πλάτος με τη μέγιστη παραμόρφωση του ελατηρίου... έχει επαναληφθεί σαν δεύτερο θέμα με τη δύναμη ελατηρίου βέβαια και σε άσκηση σαν τελευταίο ερώτημα για μέγιστη τιμή της δυναμικής ενέργειας του ελατηρίου.
Η διαδικασία ήταν γνωστή , όπως και το ερώτημα. Δεν ήταν για όλους αλλά κάποιος με νορμάλ προετοιμασία το έχει λύσει πολλές φορές.
Β.2: Ωραίο θέμα με μια μικρή παγιδούλα που αν κάποιος ήταν ψύχραιμος μπορούσε να την ξεπεράσει εύκολα. Καλό θέμα στα ρευστά. 
Β.3: Δεν ήθελα να το σχολιάσω. Απλή εφαρμογή στον τύπο. Για πρώτο θέμα θα ήταν καλό, για δεύτερο....

Γενικά το δεύτερο θέμα που είναι ένα κριτήριο για το αν τα θέματα της Φυσικής θα είναι τσιμπημένα ή όχι δεν είχε ασάφειες, δεν είχε όγκο, δεν είχε το κάτι που θα δημιουργούσε διαβάθμιση. 

Γ.1: Το ερώτημα αυτό ήθελε να βρεις τα στοιχεία του κύματος, περίοδο- μήκος κύματος και το πλάτος, που απλά δινόταν τρόπον τινά περιγραφικά. Το πλάτος ήθελε λίγη προσοχή στις πράξεις.
Γ.2: Να γνωρίζεις την εξίσωση του κύματος (!!!!) και να σχεδιάσεις στιγμιότυπο. Εδώ ίσως κάποια μόρια χαθούν από την αιτιολόγηση της μορφής του στιγμιότυπου.
Γ.3: Εφαρμογή ΑΔΕΤ. Ξέρω πως έχω γράψει κάτι για το οποίο πολλοί φυσικοί θα καλούσαν άνετα την αστυνομία της επιστήμης για να με εγκαλέσει στην τάξη, αλλά όλοι έτσι το έλυσαν....
Γ.4: το δύσκολο ερώτημα. ήταν αναμενόμενο όμως μιας και έχει ερωτηθεί δυο φορές πιο πριν και μάλιστα και μια σε επαναληπτικές με παρόμοιο τρόπο.... Υπάρχει αν θυμάμαι καλά και στο STUDY4EXAMS... Ήταν απαιτητικό ερώτημα. Αν το είχες διδαχθεί όμως έβγαινε χωρίς κόπο.

Το κεφάλαιο των κυμάτων πάντα έδινε εύκολα θέματα, η άσκηση αυτή δεν ξέφευγε από τον κανόνα με εξαίρεση το ερώτημα Γ4 το οποίο δεν είχε κάποια πρωτοτυπία.

Δ.1: Γιο γιο και υπολογισμός επιτάχυνσης. Σχεδόν όλοι ξέρουν και το νούμερο αφού ο δίσκος είχε τη γνωστή ροπή αδράνειας.
Δ.2: Εφαρμογή νόμων ισορροπίας. Στοιχειώδης γνώση. 
Δ.3: Υπολογισμός στροφορμής μετά από απαλοιφή του χρόνου ή και με υπολογισμό αυτού. Έπρεπε να ξέρουν τα παιδιά ότι από τη στιγμή που κόβεται το νήμα το (ω=σταθ) διότι Στ=0. Έχει ξαναμπεί με τον ίδιο τρόπο σε προηγούμενα θέματα. 
Δ.4: Στην ουσία το δύσκολο κομμάτι ήταν το είδος της κίνησης (?) και η εξίσωση από τύπους Ά Λυκείου....

Το σχήμα της άσκησης ήταν ίδιο με άσκηση από το STUDY4EXAMS, για να επιβεβαιωθεί για ακόμη μια φορά πως η θεματολογία ανανεώνεται από θέματα των επαναληπτικών και του STUDY4EXAMS...

Σε γενικές γραμμές έλλειπε αυτό που θα έκανε τη διαβάθμιση. Σε σύγκριση με πέρυσι υπήρχαν ερωτήματα που ήθελαν καλή ανάγνωση και επεξεργασία, αλλά τελικά ούτε ο όγκος , ούτε η ποιότητα ήταν εξωφρενικά διαφορετική . Θεωρώ ότι οι βαθμολογίες θα διαφέρουν από πέρυσι, αλλά νομίζω πως θα έπρεπε να μπει κάτι για να ξεχωρίσουν οι άριστοι.
Καλά αποτελέσματα σε όλους! 


Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Video για την εκδήλωση του Θ. Οικονόμου

Από αυτή τη μοναχική γωνιά του στον Κόσμο το ανθρώπινο είδος, πολλές φορές ένιωσε να βρίσκεται στο κέντρο του Σύμπαντος, ένιωσε να είναι μοναδικό. Αλλά στις στιγμές κορύφωσης της ανθρώπινης αλαζονείας η Αστρονομία ήταν εκεί να διορθώνει τις αντιλήψεις μας για τον κόσμο αλλά και να μας φέρνει αντιμέτωπους με ερωτήματα. Ερωτήματα βαθύτερα, υπαρξιακά.
Γιατί είμαστε εδώ; Από πού ερχόμαστε; Είμαστε μόνοι;
Πολλές φορές ο τρόπος ζωής που ακολουθούμε μας οδηγεί σε μοτίβα ανούσια, σε λάθος μονοπάτια.
Όμως μέσα σ’ αυτήν την παράνοια για χρήμα, για δόξα και αλαζονική επίδειξη εξουσίας, το ανθρώπινο είδος παρόλο που αυτοκαταστροφικά κάνει κακό στον πλανήτη και στον εαυτό του, πολλές φορές βρίσκει τη δύναμη, το κουράγιο να αναζητήσει απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα.
Και για να βρεθούν απαντήσεις ο άνθρωπος εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια επιμένει στην εξερεύνηση του διαστήματος.
Με αποστολές από τη ΝΑΣΑ, την ESA, τη Ρωσική και άλλες υπηρεσίες διαστήματος ανά τον κόσμο.
Και πίσω από πολλές από αυτές (πάνω από 15 και συνεχίζει) βρίσκεται ένας Έλληνας.
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ φημισμένος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Χάρη στις υψηλές του γνώσεις στην πυρηνική φυσική συνέβαλε στις επιτυχίες του προγράμματος “Surveyor” που ήταν τα πρώτα διαστημικά σκάφη που προσγειώθηκαν στη Σελήνη και έτσι προετοίμασε την αποστολή του Apollo 11.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Και η αρχή δεν ήταν καθόλου εύκολη για αυτόν.
Γεννήθηκε στο Ζιάκα Γρεβενών, το 1937, δηλαδή η ζωή του άρχισε στην περίοδο της Κατοχής και του Εμφυλίου πολέμου γνωρίζοντας τη στέρηση από την παιδική του ηλικία. Το χωριό του στον εμφύλιο βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και πολλοί άνθρωποι και παιδιά σκοτώθηκαν. Για να αποφύγουν τις απώλειες, φυγάδεψαν στην Αλβανία, γύρω στα 200 παιδιά από τη Ζιάκα, από μωρά ως 15 χρόνων. Ανάμεσά τους και ο κ. Οικονόμου. Ταξίδεψε υπό δυσμενείς συνθήκες από την Αλβανία στη Γιουγκοσλαβία και τέλος στην Τσεχοσλοβακία όπου έμεινε σε ορφανοτροφείο για πολλά χρόνια και πρωτοπήγε σχολείο. Τελείωσε το δημοτικό στα 16 του χρόνια κι επειδή αγαπούσε τα μαθηματικά και τη φυσική οι δάσκαλοί του τον κατεύθυναν στις θετικές επιστήμες. Σπούδασε Πυρηνική Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Πράγας το οποίο και τελείωσε με “Άριστα”.
Μετά τις σπουδές του, ξεκίνησε να εργάζεται σε διάφορα ερευνητικά κέντρα της Τσεχοσλοβακίας και αργότερα, έχοντας αρνηθεί πρόταση συνεργασίας από τη Ρωσία, αποδέχτηκε πρόταση του Πανεπιστημίου του Σικάγο, στο Διαστημικό Ερευνητικό κέντρο που μόλις είχε αρχίσει τα ερευνητικά προγράμματα της ΝΑΣΑ στη Σελήνη. Όλα τα εξαρτήματα που το τμήμα του κατασκεύασε για λογαριασμό της ΝΑΣΑ, τρία σε αριθμό, προσγειώθηκαν επιτυχώς στη σελήνη στο χρονικό διάστημα 1967 έως 1968.
Για τη Σελήνη τότε γνωρίζαμε ελάχιστα. Δεν ξέραμε τη χημική της σύσταση, δεν ξέραμε καν αν ο άνθρωπος μπορεί να πατήσει επάνω χωρίς να βουλιάξει. Έτσι έφτιαξε ένα όργανο που τότε πατούσε σε ένα μεγάλο «πιάτο» ως βάση, για να αποκλειστεί η περίπτωση να βυθιστεί στην επιφάνεια της Σελήνης. Για αυτές τις επιτυχίες του, έλαβε υψηλές τιμές από τη ΝΑΣΑ.
To 1986, μιλώντας άπταιστα τα ρωσικά, άρχισε τις συνεργασίες του με το Διαστημικό Κέντρο της Σοβιετικής Ένωσης στα προγράμματα έρευνας του πλανήτη Άρη που η ΝΑΣΑ και η Ρωσία διεξάγουν ακόμα και σήμερα.
Προικισμένος με ταλέντο και εμπειρία, ένα άλλο επίτευγμά του τον απογείωσε. Στις 4 Ιουλίου 1997 το ερευνητικό όργανο που ο ίδιος κατασκεύασε στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου για λογαριασμό της ΝΑΣΑ, το “Alpha Proton X-Ray Sprectometer” στημένο πάνω στο Sojourner του Pathfinder, που επιτυχώς προσγειώθηκε ομαλά στην επιφάνεια του Άρη, άρχισε να στέλνει τις πρώτες πολύτιμες πληροφορίες που θα δώσουν απάντηση στο ερώτημα “από τι είναι φτιαγμένος ο Άρης;”. Αυτή η επιτυχία θεωρήθηκε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της επιστήμης το 1997 και ο ίδιος τιμήθηκε υψηλά για αυτό του το κατόρθωμα όχι μόνο από τη ΝΑΣΑ, αλλά και από πολλούς άλλους οργανισμούς.
Κάποια από τα rovers στον Άρη είναι ακόμα λειτουργικά. Το Spirit το αποχαιρετίσαμε πριν κάποια χρόνια, αλλά το Opportunity είναι ακόμα ενεργό αποτελώντας ένα παράδειγμα πολύ επιτυχημένης αποστολής, αφού είχε σχεδιαστεί να δουλέψει για τρεις μήνες και είναι λειτουργικό πάνω από 11 χρόνια!
Συμμετείχε επίσης στη Rosetta που τρέχουν 24 πειράματα σε μια προσεδάφιση στον κομήτη που ήταν αρκετά επεισοδιακή.
Επίσης πολλές σύγχρονες αποστολές εξερευνούν το ηλιακό μας σύστημα όπως το Voyager, που έχει αφήσει πλέον το ηλιακό μας σύστημα, στον Άρη τα rovers Opportunity, Curiosity και το Cassini που βρίσκεται στον Κρόνο και συνεχώς ανακαλύπτει πολλά φεγγάρια. Στον Ερμή εδώ και χρόνια βρίσκεται το Messenger.
Για ποιο λόγο όμως ο άνθρωπος επιμένει στην κατάκτηση του διαστήματος;
Ο πιο πεζός λόγος είναι πως από τις πρώτες αποστολές, το διάστημα προσέφερε χρήσιμα στοιχεία για τον σύγχρονο ανθρώπινο πολιτισμό. Σήμερα, χρησιμοποιούμε και ενσωματώνουμε τις εφευρέσεις του, τις διαστημικές τεχνολογίες και ανακαλύψεις. Όλα αυτά για τη βελτίωση της καθημερινής μας ζωής.
Αλλά κυρίως γιατί απλά ο άνθρωπος από τη φύση του είναι φτιαγμένος να εξερευνά! Ξεκίνησε εξερευνώντας τους ωκεανούς, τους πόλους της Γης, το περιβάλλον του. Σήμερα έχει σχεδόν ολοκληρώσει την εξερεύνηση του πλανήτη Γη, και έτσι ενδιαφέρεται να εξερευνήσει και άλλους πλανήτες.
Γιατί έχει μια επιθυμία να συνδεθεί με το Σύμπαν, με τον ΚΟΣΜΟ. Γιατί τα άτομα που συνθέτουν τη ζωή στη Γη, τα άτομα που μας αποτελούν, είναι τα άτομα των στοιχείων των αστεριών που εξερράγησαν και σκορπίστηκαν σε ολόκληρο το γαλαξία.
Και είναι αυτά τα θεμελιώδη συστατικά της ζωής.
Ίσως τελικά γιατί είμαστε σε μια εποχή της ανθρωπότητας που μπορούμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αλλάξουμε τον κόσμο. Και αυτό θα γίνει αν δούμε πέρα από τον ορίζοντα. Αν προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε και αυτό το σύνορο προς χάριν της ανθρώπινης προόδου, για χάρη των επόμενων γενεών. Και πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε μέσα μας, βαθύτερα, για να μπορέσουμε να δούμε πιο μακριά, ως άλλοι νέοι Κολόμβοι να προσπαθήσουμε να ταξιδέψουμε στους ωκεανούς των αστεριών, να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για μια νέα μεγάλη περιπέτεια που θα μας αλλάξει την αντίληψη για το τι είναι δυνατόν.
Και αν καταφέρουμε να ανακαλύψουμε κάποιο είδος ζωής, έστω διαφορετικό από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, ίσως τότε κατανοήσουμε καλύτερα τη θέση μας στο ΚΟΣΜΟ. Ίσως έτσι κατανοήσουμε την ασημαντότητά μας, ίσως έτσι μετριάσουμε την αλαζονεία μας.
Παρόλα αυτά αν κάποιος μας ρωτήσει ποιο είναι το ομορφότερο τοπίο, θα του απαντήσουμε με τα λόγια του κυρίου Οικονόμου!
«Κάθομαι ώρες και κοιτάζω την κοιλάδα προσεδάφισης του Pathfinder στον Άρη. Είναι υπέροχη με όλα αυτά τα πετρώματα και τους βράχους. Μετά σκέφτομαι την εικόνα της Γης από τη Σελήνη. Υπέροχο γαλάζιο. Νομίζω πως το ωραιότερο τοπίο είναι της Γης».
Ας την προστατέψουμε, ας την αγαπήσουμε και ας συνεχίσουμε να αναζητούμε κάθε φορά το επόμενο σύνορο που θα ξεπεράσουμε. Και σ’ αυτό το ανεξερεύνητο και αχανές σύμπαν έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Αλλά αυτό μας κάνει καλύτερους!
Μα μήπως είναι ουτοπικό;
Και αν ναι, σε τι χρησιμεύει η ουτοπία;
Η ουτοπία είναι στον ορίζοντα. Την πλησιάζω δυο βήματα, κι εκείνη απομακρύνεται δυο βήματα.Προχωράω δέκα βήματα μπροστά και ο ορίζοντας «τρέχει» δέκα βήματα ακόμη πιο πέρα. Όσο μακριά κι αν περπατήσω ποτέ δεν την φτάνω. Τότε, σε τι χρησιμεύει; Ακριβώς σ’ αυτό. Να συνεχίσουμε να περπατάμε μπροστά.
Εντουάρντο Γκαλεάνο


Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Συνέντευξη

Συνέντευξη στον Αλέξη Κατσαδωράκη για την εκδήλωση της Κυριακής 19 Μαρτίου με τον κ. Θ. Οικονόμου.


Συνέντευξη για την εκδήλωση της Κυριακής....Όταν κάτι ξεκινά με τη λογική μιας μικρής συνέντευξης των πέντε- δέκα λεπτών και καταλήγει φιλική κουβέντα για ένα .....μισάωρο. Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και για τις εκπληκτικές μουσικές επιλογές. Και φυσικά για το "Starman" του Bowie.....